Spóroljon a számláin!
Takarítson meg pénzt nyílászárói cseréjével!

Tudta, hogy nyílászárói cseréjével, éves szinten, akár 30%-os rezsicsökkenést érhet el? 

 

Akciók

 

2019. Novemberi akció  -5% beltéri ajtókra és kilincsekre
Minden novemberben megrendelt és leelőlegezett beltéri ajtóra és kilincsre 5% kedvezményt biztosítunk ügyfeleink számára, legyen szó akár dekorfóliás, CPL, MDF, furnér vagy tömörfa ajtóról. Az akció vonatkozik a különböző dekorációs elemek felárára is, mint pl. az üvegezés, acélcsíkozás, intarzia stb...A részletekkel kapcsolatban érdeklődjenek kollégáinknál, akik minden esetben késséggel állnak rendelkezésükre!

 

2019. Októberi akció  -7%
Minden ajtóra, ablakra, redőnyre, szúnyoghálóra 7% kedvezményt adunk !

 

2019. Szeptemberi akció  Színes műanyag nyílászárókra
A színes fólia felára egész szeptemberben 15%-kal olcsóbban rendelhető.
 

 

2019. Augusztusi akció  3 rétegű nyílászárókra
Rendelje meg augusztusban 3 réteg üvegezéssel az ablakait- így ~30%-kal jobb hőszigetelést érhet el, a 3 réteg felárát pedig 15% kedvezménnyel adjuk.
 

 

2019. Júliusi akció  CPL ajtókra -10%
Rendelje meg augusztusban 3 réteg üvegezéssel az ablakait- így ~30%-kal jobb hőszigetelést érhet el, a 3 réteg felárát pedig 15% kedvezménnyel adjuk.               A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál, akik készséggel állnak rendelkezésükre!
 

 

2019. Májusi akció  -15%
Ha májusban 3 rétegű üvegezéssel rendeli kültéri nyílászáróit, az üveg felárából 15% kedvezményt adunk! A 3 rétegű üvegezésnek köszönhetően akár 30%-kal jobb hőszigetelést érhet el!

Ajánlatunk a műanyag nyílászárókra vonatkozik, a fára nem.A további részletekről érdeklődjön kollégáinknál elérhetőségeink valamelyikén!
 

 

2019. Áprilisi akció  ingyen kiszállítás
Áprilisban a nettó 250.000 Ft feletti megrendelések esetén, amennyiben nem kérnek beépítés, a kiszállítást Budapest területén mi álljuk!


A további részletekről érdeklődjön kollégáinknál elérhetőségeink valamelyikén!
 

 

2019. Márciusi akció  -10%,
Márciusban MINDEN megrendelt redőny árából  10% kedvezményt adunk!


A további részletekről érdeklődjön kollégáinknál elérhetőségeink valamelyikén!
 

 

2019. Februári akció  -10%, -30%
A CPL fóliás beltéri ajtók sikerére való tekintettel februárban is folytatódik az akció! Minden CPL fóliás beltéri ajtónk árából  10% kedvezményt adunk!


Párkány akció! Minden ügyfelünknek 30% kedvezménnyel adjuk a műanyag és alu párkányt, amennyiben megrendelése meghaladja a nettó 500.000 Ft-ot

A további részletekről érdeklődjön kollégáinknál elérhetőségeink valamelyikén!
 

 

2019. Januári akció  -10%
A CPL fóliás beltéri ajtók hatalmas sikerére való tekintettel januárban folytatódik az akció! Minden CPL fóliás beltéri ajtónk árából  10% kedvezményt adunk!

A további részletekről érdeklődjön kollégáinknál elérhetőségeink valamelyikén!
 

 

2018. Decemberi akció  -10%
A nagy sikerre való tekintettel év végéig meghosszabbítjuk az akciót! Minden CPL fóliás beltéri ajtónk árából 10% kedvezményt adunk!

A további részletekről érdeklődjön kollégáinknál elérhetőségeink valamelyikén!
 

 

2018. Novemberi akció  -10%
Novemberben minden CPL fóliás beltéri ajtónk árából 10% kedvezményt adunk!

A további részletekről érdeklődjön kollégáinknál elérhetőségeink valamelyikén!
 

 

2018. Októberi akció  -7%
Ha még idén be szeretné építeni nyílászáróit, ez az ajánlat Önnek szól! Októberi akciónk keretében Gealan profilú kültéri nyílászáróink árából 7% kedvezményt adunk! A nyílászárók gyártási ideje csupán 3-4 hét!

A további részletekről érdeklődjön kollégáinknál elérhetőségeink valamelyikén!
 

 

2018. Akciós termékek
Csapjon le akciós termékeinkre! Válogasson kedvére a csatolt tételek listájában és keresse kollégáinkat elérhetőségeinken, ha megtetszett valamelyik akciós termékünk! Siessen! A termékek csak a táblázatban megadott darabszámban elérhetőek.

Az árak nettó árak, az Áfát nem tartalmazzák.
 

 

2018. Szeptemberi akció  -7%
Szeptemberi akciónk keretében minden kültéri nyílászáróra 7% kedvezményt adunk amennyiben nem kér beépítést!

A további részletekről érdeklődjön kollégáinknál elérhetőségeink valamelyikén!
 

 

2018. Augusztusi akció  ajándék kilincsek
Augusztusi akciónk keretében minimum 6 db beltéri ajtó vásárlása esetén ajándékba adjuk a kilincset! Az akció a mart MDF, a CPL fóliás és a fenyő beltéri ajtókra vonatkozik. Választható kilincs típusok: körrozettás Galaxy, Arco, Thema és Gino.
A további részletekről érdeklődjön kollégáinknál elérhetőségeink valamelyikén!
 

 

2018. Júliusi akció  -20%, -5%
Júliusi akciónk keretében 20% kedvezményt biztosítunk minden Gealan profilú kültéri nyílászárónk árából! Új, akciós árlistánkat megnézheti itt.
Ne feledje: a kívül-belül fehér profil gyártási ideje csupán 2 hét!
A nagy sikerre való tekintettel továbbra is 5% kedvezményt biztosítunk minden fa kültéri nyílászáróra!

 

2018. Júniusi akció  ingyen szúnyogháló; -5%
Júniusi akciónk keretében nettó 750.000 Ft feletti rendelés esetén 5 db ablakra a szúnyoghálót mi álljuk! Az akciós ajánlat csak a redőnybe integrál rolós lehúzható szúnyoghálóra és a fix peremes szúnyoghálóra vonatkozik. A bejárati és erkélyajtóra való szúnyoghálókra nem vonatkozik! A pontos részletekről érdeklődjön kollégáinknál!
A fentieken kívül minden fa kültéri nyílászáróra 5% kedvezményt biztosítunk!

 

2018. Májusi akció  ajándék párkány
Amennyiben májusban nálunk vásárolja műanyag nyílászáróit és a megrendelt műanyag nyílászárók összege eléri a nettó 300.000 Ft-ot, a beltéri sima fehér műanyag párkányokat mi álljuk. Az akciós ajánlat csak a párkányok anyagdíjára vonatkozik, a szerelést nem tartalmazza. A pontos részletekről érdeklődjön kollégáinknál!

 

2018. Áprilisi akció  - 5%
Áprilisi akciónk keretében 5% kedvezményt biztosítunk minden MDF beltéri ajtónk árából!

 

2018. Márciusi akció  - 5%
Márciusi akciónk keretében 5% kedvezményt biztosítunk, amennyiben teljes családi háza összes nyílászáróját (ablakokat, bejárati ajtót, beltéri ajtókat) és minden elengedhetetlen kiegészítőt (párkányok, redőnyök, szúnyoghálók, könyöklők stb.) tőlünk rendel meg. A kedvezmény a megrendelés teljes végösszegére vonatkozik.

 

2018. februári akció  - 5%
A nagy érdeklődésre és sikerre való tekintettel ismét 5% kedvezményt biztosítunk minden februárban megrendelt CPL fóliás beltéri ajtónk árából . Az akció ezúttal is egyaránt vonatkozik a sima tele ajtóra, az intarziás, az üveges, a fémcsíkos és vázkeretes ajtókra.

 

2018. Januári akció  - 5%

Januári akciónk keretében 5% kedvezményt biztosítunk minden megrendelt fa beltéri ajtó árából! Az akció egyaránt vonatkozik a tele és üveges kivitelű ajtókra.

 

2017. Decemberi akció  - 5%

Decemberben 5% kedvezményt biztosítunk minden megrendelt fa kültéri nyílászáró árából! Az akció egyaránt vonatkozik az ablakokra, erkélyajtókra és bejárati ajtókra, 2 és 3 rétegű üvegezésű termékekre.

 

2017. Novemberi akció  - 5%

Novemberben 5% kedvezményt biztosítunk minden megrendelt Deceuninck nyílászáró árából! Az akció egyaránt vonatkozik az ablakokra és erkélyajtókra, 2 és 3 rétegű üvegezéssel.

 

2017. Októberi akció  - 5%

Októberben 5% kedvezményt biztosítunk minden megrendelt MDF beltéri ajtónk árából! Az akció egyaránt vonatkozik a tele és üveges ajtókra.

 

Rendelés lemondása miatt raktárról elvihető függőleges szálirányú, tele CPL fóliás beltéri ajtók fehér tölgy színben:

88,5cm x 201cm 7 db, 30.000 Ft/db + Áfa

76cm x 201cm 1 db, 30.000 Ft + Áfa

88,5cm x 201cm tolóajtó 1 db, 40.000 Ft + Áfa

 

2017. Szeptemberi akció  - 5%

Szeptemberben ismét 5% kedvezményt biztosítunk minden megrendelt CPL fóliás beltéri ajtónk árából, legyen az tele, acélcsíkos, vagy üveges verzió!

A honlapon feltüntetett árakhoz képest további 5% kedvezménnyel rendelheti meg Kömmerling termékeinket is. A kedvezmény az ablakokra, erkélyajtókra és bejárati ajtókra egyaránt vonatkozik - kiszállítás és beépítés nélküli, szeptemberben megkötött szerződések esetén.

 

2017. Júliusi akció  - 5%

A nagy érdeklődésre és sikerre való tekintettel ismét 5% kedvezményt biztosítunk minden júliusban megrendelt CPL fóliás beltéri ajtónk árából . Az akció ezúttal is egyaránt vonatkozik a sima tele ajtóra, az intarziás, az üveges, a fémcsíkos és vázkeretes ajtókra.

 

2017. Májusi akciók  - 5-10%
Minden májusban megrendelt redőny árából 5% kedvezményt biztosítunk, továbbá minden redőny automatikát 10% kedvezménnyel vásárolhat meg a hónap folyamán!

 

2017. Áprilisi akciók  - 5%

Április a kedvezmények hónapja! A nagy sikerre való tekintettel folytatódik márciusi akciónk, így az áprilisban megrendelt CPL fóliás beltéri ajtóink árából továbbra is 5% kedvezményt biztosítunk! Az akció minden típusú CPL ajtóra vonatkozik.

5% kedvezményt biztosítunk továbbá a mart MDF beltéri ajtóink árából is!

A fentieken kívül új, akciós fehér műanyag ablak és erkélyajtó árlistánkat egyaránt megtalálja az "Árak" és az "Ablakok - Műanyag Nyílászárók - Fehér színű műanyag nyílászárók" menüpontok alatt.

 

2017. márciusi akció  - 5%

Minden márciusban megrendelt CPL fóliás beltéri ajtónk árából 5% kedvezményt biztosítunk. Az akció egyaránt vonatkozik a sima tele ajtóra, az intarziás, az üveges, a fémcsíkos és vázkeretes ajtókra.

 

2017. februári akció  - 10%

Minden borovi fenyőből készült ablak és erkélyajtó árából  10% kedvezményt biztosítunk, a februárban történő megrendelések esetén! Aktuális árlistánkat egyaránt megtalálja az "Ablakok - fa nyílászárók" és az "Árak" menüpontok alatt!

 

2017. januári akció  - 5%

Minden MDF ajtónk a honlapon feltűntetett listaárából 5% kedvezményt biztosítunk, a januárban történő megrendelések esetén!

 

Akciónkat meghosszabbítottuk december végéig!   - 20%

A nagy sikerre való tekintettel meghosszabbítjuk októberi akciónkat, így minden megrendelt Deceuninck fehér műanyag ablakra és erkélyajtóra 20% kedvezményt biztosítunk december végéig, legyen szó 5 vagy akár 6 légkamrás kivitelről. A Deceuninck ablakok és erkélyajtók rendkívüli előnye, hogy akár 2 hét alatt elkészülnek az Ön által kívánt méretben, szemben más profilokkal, ahol a gyártási idő 4-5 hét is lehet. Kérjük online ajánlatkérés esetén jelezzék, hogy jelen akciónkat kívánják igénybe venni, hogy a kiküldött ajánlat az akciós profilunkra vonatkozzon!

 

2016 októberi akció   - 20%

Minden októberben megrendelt Deceuninck fehér műanyag ablakra és erkélyajtóra 20% kedvezményt biztosítunk, legyen szó 5 vagy akár 6 légkamrás kivitelről. A Deceuninck ablakok és erkélyajtók rendkívüli előnye, hogy akár 2 hét alatt elkészülnek az Ön által kívánt méretben, szemben más profilokkal, ahol a gyártási idő 4-5 hét is lehet. Kérjük online ajánlatkérés esetén jelezzék, hogy októberi akciónkat kívánják igénybe venni, hogy a kiküldött ajánlat az akciós profilunkra vonatkozzon!

 

2016 szeptemberi akció
Szeptemberben, CPL fóliás beltéri ajtó vásárlása esetén minden 6. ajtóhoz ajándék műanyag szellőzőrácsot adunk!

 

2016 augusztusi akció
Augusztusban minden nettó 400.000 Ft feletti megrendelés esetén 20%-os kedvezményt biztosítunk párkányaink árából!

 

2016 júliusi akció
Kilincsek 40% kedvezménnyel! Tekintse meg akciós kínálatunkat az alábbi linkre kattintva: akciós árlista

 

2016 júniusi akció
Minden Kömmerling ablakra és erkélyajtóra, valamint bejárati ajtóra 5% kedvezményt biztosítunk listaárainkból júniusi megrendelés esetén! Kömmerling listaáraink elérhetőek ide kattintva.

 

2016 májusi akció
Rendelje meg most bejárati ajtaját akár több mint 10.000 Ft kedvezménnyel! Tekintse meg akciós kínálatunkat az alábbi linkre kattintva: akciós árlista
2016 áprilisi akció
Áprilisi megrendelés esetén a műanyag ablakokhoz ajándékba adunk belső oldalra fehér színű műanyag ablakpárkányt (végzárópárral együtt), maximum 25cm-es mélységig.
2016 márciusi akció
200.000 Ft feletti megrendelés esetén a kibontott anyagok, keletkező törmelék elszállítását ingyenesen, díjmentesen vállaljuk.
2016 februári akció
Redőnyeinkre 10% kedvezményt biztosítunk februári megrendelés esetén.
2016 januári akció
Veka profilunkhoz januári akciónk keretén belül a 3 rétegű üveg felára csak 2.990 Ft + Áfa/m2.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!