Műanyag bejárati ajtók

Műanyag bejárati ajtók alap tulajdonságai:

Bejárati ajtónk meghatározó szerepet kap lakásunk külső és belső megjelenésében is egyaránt, ezért termékpalettánkon a műanyag bejárati ajtók számos változata elérhető Ügyfeleink számára, így mindenki garantáltan megtalálja a számára megfelelő modellt, mind esztétikai, mind biztonsági szempontból is.

Műanyag bejárati ajtóinkat nem csak szabvány, hanem egyedi méretben is elkészítjük Ügyfeleink részére, így a választott bejárati ajtó lehet egy, vagy két szárnyú, igény esetén bekerülhet oldal és felülvilágító stb.

Műanyag bejárati ajtóinknál a magas minőségnek köszönhetően nem jelentkeznek későbbi problémák, mint pl. a rendszeres utólagos beállítások és az ajtószárnyak eldeformálódása. Bejárati ajtóink stabil szerkezetüknek  és kiváló alapanyagainak köszönhetően tartósan megőrzik hőszigetelő tulajdonságukat és  valamint színüket.

Bejárati ajtóink számos változatban és kivitelben elérhetőek, maximálisan kielégítve Ügyfeleink igényeit és elképzeléseit. Műanyag bejárati ajtóink kérhetőek többféle üveg berakással, vagy akár tele panellel, egy vagy két oldalán színes fa hatású kivitelben, vagy a RAL színskála színeiben is.

Műanyag bejárati ajtók lehetséges általános paraméterei:

Szabvány vagy egyedi méretben

5 pontos görgőfejes biztonsági zár

Hőhídmentes alumínium küszöb

Szürke üvegezőgumi

Kefe tömítés

Kilincsműködtetésű zárszerkezet

Könnyű karbantarthatóság

Leemelésbiztos pántolás

Sarokmerevítés az ajtó szárnyprofilban

Széles üvegválaszték

Széles színválaszték

Oldal és felülvilágító kiegészítő elemek

1 vagy 2 szárnyas kivitel

Üveges vagy tele panel (több, mint 200 típusból)

Műanyag bejárati ajtók
*
A feltüntetett ár a legolcsóbb műanyag bejárati ajtó ára. Az árváltozás jogát fenntartjuk, kérjük minden esetben érdeklődj kollégáinknál!
Ajánlatkérés Visszahívás kérése Ingyenes konzultáció x
phone icon