Laminált parketták

Laminált parketták alap tulajdonságai:

A laminált parketták egyszerű és széles alkalmazhatóságuk révén tartoznak a legkedveltebb padlóburkolatok közé.

A megfelelő kopásállóság kiválasztását követően előszobába, irodákba, hálószobába és a gyermekek birodalmába, nappaliba és étkezőbe, de akár konyhába is tökéletes választás. A laminált parketta lerakásához nem igényel nagy szakértelmet, bárki könnyen megbirkózhat vele. A laminált padló padlófűtéses helyiségben is remekül alkalmazható és berakást követően azonnal használható, napi ápolása rendkívül egyszerű, csak száraz ronggyal való portörlést jelent. Alaposabb tisztításhoz az erre a célra kifejlesztett tisztítószereket ajánlunk.
A laminált padló kiválasztásánál azonban vegyék figyelembe a már meglévő bútorok és a falak mintázatát, színét, illetve hogy hogyan fog változni az évek múlásával.
A laminált padló mintázatának kiválasztásánál fontos eldönteni, hogy milyen optikai hatást szeretnénk elérni egyes helyiségekben, növelni, vagy csökkenteni kívánjuk-e a térhatást. Ezt azonban befolyásolhatja a lerakás iránya is.

A laminált padló árfekvését befolyásolja a kopásállósága, vastagsága, esztétikai megjelenése. Ha a kiválasztást befolyásolja a család büdzséje, de modern, szép megjelenésű laminált padlóra van igény, akkor szóba kerülhet egy alacsonyabb kopásállósági padló, melynek élettartama azonban rövidebb, mint a magasabb kopásállósági minőséggel rendelkező padlóké.

Laminált parketták lehetséges általános paraméterei:

Széles szín és mintaválaszték (több, mint 40 féle parketta)

Időtálló, magas minőségű német Kaindl termék

Magas kopásállóság (31-es, 32-es)

8 és 10 mm-es panelvastagság

Vizes bázisú padlófűtéshez is alkalmas

Klikkes változatban kapható

Minimum vásárolható mennyiség: 10nm2

Laminált parketták
*
A feltüntetett ár a legolcsóbb laminált parketta ára négyzetméterenként. Az árváltozás jogát fenntartjuk, kérjük minden esetben érdeklődj kollégáinknál!
Ajánlatkérés Visszahívás kérése Ingyenes konzultáció x
phone icon