Vinyl padlók

Vinyl padlók alap tulajdonságai:

Ha modern helyiségeket, nappalikat, hálószobákat, de vizes blokkok padlóját szeretné egységes anyaggal, színnel, mintázattal burkolni a vinyl padló forradalmi megoldásának mutatkozik. A vinyl padló olyan természetes, harmonikus hatású összképet eredményez, mely kiemelkedően dekoratív, egyben natúr megjelenést is kölcsönöz otthonunknak. A vinyl padló (LVT padló) rendkívüli rugalmas és strapabíró felület, mely sok egyéb, pozitív tulajdonsággal, mint a rendkívüli tartósság, a gyors lerakhatóság is rendelkezik.

Nem utolsó szempont az sem, hogy az egyik legmelegebb padlóburkolat, kiemelkedően magas komfortfokozattal. A vinyl Padló puha felületének köszönhetően megnyugtató kopogásmentességet biztosít, mely nagy mértékben megkönnyíti a hétköznapokat.

A jelenleg elérhető vinyl padlók külső dekor rétegüknek köszönhetően megszólalásig hasonlítanak a természetes fa és kő felületéhez.  A linóleumhoz képest – bár ez esetben is PVC anyagról van szó – a vinyl padlók merevebbek, keményebb a felszínük, de szerkezetükben is különböznek. A vinyl nem más, mint egy rendkívül kemény PVC, melynek ápolására nagy gondot kell fordítani, mert egy kemény tárgy könnyen felsértheti, megkarcolhatja a padló felületét. A súrlódás, karcolás megelőzésére megoldást jelent, ha a bútorok, háztartási gépek lábait filcszövettel látjuk el. A vinyl padló tisztításához langyos, enyhe tisztítószeres felmosást, porszívózást ajánlunk, de makacs szennyeződések esetén gépi tisztítást is végezhetünk az erre megfelelő tisztítófejjel, sőt vinyl padlónk felfrissítésére is van lehetőség egy utólag felvitt poliuretán bevonattal. Lévén, hogy a vinyl padló műanyag 100%-osan vízálló. A vinyl padlóburkolat prémium minőséget garantál, rendkívül magas kopásállósággal.

Vinyl padlók lehetséges általános paraméterei:

Széles szín és mintaválaszték (több, mint 40 féle parketta)

Nagy méret választék

Időtálló, magas minőségű német Kaindl termék

Magas kopásállóság (31-es, 32-es)

8 és 10 mm-es panelvastagság

Vizes bázisú padlófűtéshez is alkalmas

Klikkes változatban kapható

Minimum vásárolható mennyiség: 10nm2

Vinyl padlók
*
A feltüntetett ár a legolcsóbb vinyl padló ára négyzetméterenként. Az árváltozás jogát fenntartjuk, kérjük minden esetben érdeklődj kollégáinknál!
Ajánlatkérés Visszahívás kérése Ingyenes konzultáció x
phone icon